Apotheke in Bekkestua: Öffnungszeiten, Standorte, und mehr

Bekkestua Apotek er en populær apotekkjede som holder til i Bekkestua. De tilbyr et bredt utvalg av medisiner og apotekvarer til både fastboende og besøkende i området.

Åpningstider:Bekkestua Apotek har generøse åpningstider for å imøtekomme kundenes behov. De er åpne fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 18.00, og lørdager fra kl. 10.00 til 16.00.

Vitusapotek Bekkestua

Vitusapotek Bekkestua er en av de mest anerkjente apotekene i Bekkestua. Med fokus på kvalitet og god service, er de dedikerte til å møte kundenes behov og yte profesjonell rådgivning.

Åpningstider:Vitusapotek Bekkestua har åpent fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 18.00, og lørdager fra kl. 10.00 til 16.00.

Apotek 1 Bekkestua

Apotek 1 Bekkestua er en del av en velkjent apotekkjede som er kjent for sitt brede utvalg av produkter og ekspertrådgivning. Her finner du alt fra reseptmedisiner til hudpleieprodukter.

Åpningstider:Apotek 1 Bekkestua har åpent fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 18.00, og lørdager fra kl. 10.00 til 16.00.

Boots Apotek Bekkestua

Boots Apotek Bekkestua er en internasjonal apotekkjede som tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert helse- og velværeprodukter. De har et dedikert team av farmasøyter som er klare til å hjelpe deg med det du trenger.

Åpningstider:Boots Apotek Bekkestua har åpent fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 18.00, og lørdager fra kl. 10.00 til 16.00.

Apotek Bekkestua Senter

Apotek Bekkestua Senter er et apotek som ligger sentralt på Bekkestua. Med sin ideelle beliggenhet er det enkelt for folk å få tilgang til medisinene de trenger i sitt daglige liv.

Åpningstider:Apotek Bekkestua Senter har generøse åpningstider og holder åpent fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 18.00, og lørdager fra kl. 10.00 til 16.00.

Apotek 1 Signaturgården

Apotek 1 Signaturgården er et moderne apotek som streber etter å tilby et bredt utvalg av produkter og tjenester som kan dekke alle kundenes behov. Her får du hjelp av dyktige farmasøyter.

Åpningstider:Apotek 1 Signaturgården har åpent fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 18.00, og lørdager fra kl. 10.00 til 16.00.

Oppsummering

Dette var en oversikt over noen av de viktigste apotekene i Bekkestua. Alle apotekene tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester, samt har generøse åpningstider for å sikre at kundene får den hjelpen de trenger. Enten du trenger reseptmedisiner eller hudpleieprodukter, vil du finne det du trenger på et av disse apotekene.

Det er verdt å merke seg at åpningstidene kan variere i løpet av helligdager, så det er alltid lurt å sjekke apotekenes nettsider eller kontakte dem direkte for å få oppdatert åpningstid.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene for Bekkestua apotek?

Åpningstidene for Bekkestua apotek kan variere, men vanligvis er de åpent fra mandag til fredag ​​kl. 09.00-18.00 og lørdag kl. 10.00-16.00. Du kan sjekke apotekets nettside for oppdatert informasjon om åpningstider.

Hva er adressen til Boots apotek Bekkestua?

Boots apotek Bekkestua ligger i Signaturgården på Gamle Ringeriksvei 40. Ta gjerne kontakt med apoteket for nærmere veibeskrivelse eller bruk GPS for å finne frem.

Hva er åpningstidene for Vitusapotek Bekkestua?

Åpningstidene for Vitusapotek Bekkestua kan variere, men vanligvis er de åpent fra mandag til fredag ​​kl. 09.00-18.00 og lørdag kl. 10.00-16.00. Sjekk nettsiden til apoteket for oppdatert informasjon om åpningstider.

Hvor finner jeg Apotek 1 i Bekkestua?

Apotek 1 Bekkestua er lokalisert på Signaturgården i Bekkestua senter. For ytterligere spørsmål eller veibeskrivelse, ta kontakt med apoteket direkte.

Har Boots apotek Bekkestua kveldsåpent?

Ja, Boots apotek Bekkestua har kveldsåpent noen dager i uken. Det kan være lurt å sjekke deres nettside eller kontakte apoteket for å få oppdatert informasjon om kveldsåpningstider. Bruk av apotekets nettside kan gi deg mer informasjon om spesifikke kveldsåpningstider.

Hva er kontaktinformasjonen til Apotek 1 Signaturgården i Bekkestua?

Du kan kontakte Apotek 1 Signaturgården i Bekkestua på telefonnummer +47 12345678 eller sende en e-post til bekkestua@apotek1.no. Apoteket vil svare på spørsmål og gi nærmere informasjon om produkter og tjenester.

Hvilke tjenester tilbyr Apotek 1 Bekkestua?

Apotek 1 Bekkestua tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert reseptekspedisjon, veiledning om legemidler, helsetjenester og produkter innen helse- og velvære. Ta kontakt med apoteket for å få mer informasjon om hvilke spesifikke tjenester de tilbyr.

Hva er åpningstidene for Apotek Bekkestua Senter?

Åpningstidene for Apotek Bekkestua Senter kan variere, men vanligvis er de åpent fra mandag til fredag ​​kl. 09.00-18.00 og lørdag kl. 10.00-16.00. Sjekk apotekets nettside for oppdatert informasjon om åpningstider.

Kan jeg bestille medisiner på nett fra Bekkestua apotek?

Ja, du kan vanligvis bestille medisiner på nett fra Bekkestua apotek. Besøk apotekets nettside og følg instruksjonene for bestilling av medisiner. Les mer om betingelser, resepter og annen informasjon om netthandel på apotekets nettside.

Hvor kan jeg finne informasjon om ledige stillinger hos apotekene i Bekkestua?

Informasjon om ledige stillinger hos apotekene i Bekkestua kan du finne på apotekenes nettsider eller sjekke jobbportaler som lister opp stillinger innen helse- og farmasibransjen. Ta kontakt med apoteket direkte hvis du har spesifikke spørsmål om ledige stillinger eller ønsker å sende inn en søknad.

Artiklen Apotheke in Bekkestua: Öffnungszeiten, Standorte, und mehr har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 35 anmeldelser