Biltema støvsuger

Støvsugere | Bort med støvet – Biltema.no

Støvsugere. Velg en støvsuger med eller uten pose eller en ekstra håndstøvsuger til leiligheten eller huset. Kanskje du trenger en tørr og våtstøvsuger som også …

Prisgunstige støvsugere i flere varianter og til flere formål. Vi har poseløse støvsugere, håndholdte og ikke minst bilstøvsugere – alle til en rimelig pris!

Bilstøvsuger – Biltema.no

På toppen av beholderen sitter selve motoren og betjeningsknappene. Når du skal tømme støvsugeren for avfall eller væske løfter du av hele denne enheten. Det …

Kraftig og samtidig praktisk støvsuger med høy sugeeffekt takket være konstruksjonen med syklonteknologi. Med HEPA-filter og finmasket filter. For tilkobling til 12 V sigarettenneruttak. Avtagbar oppsamlingsbeholder. Børste- og forlengermunnstykke medfølger. 

Grovstøvsugere for de tøffe rengjøringsjobbene – Biltema.no

Praktisk og fleksibel støvsuger for enkel rengjøring, for eksempel i bilen. Sugeeffekt 3,8 kPa. Med avtagbar oppsamler og støvkopp, forlengelsesrør og tre …

Grøvstøvsugere, som navnet antyder, er de laget for å suge opp grovere typer avfall.

Trådløs støvsuger, 18 V – Biltema.no

Støvsugeren har tre effektnivåer. Velg mellom lav, middels eller høy sugeeffekt etter underlaget. Valget gjøres enkelt ved å vri på bryteren for sugekraft.

Trådløs støvsuger, 18 V

Støvsuger, 800 W – Biltema.no

Støvsugeren leveres med to munnstykker. Et gulvmunnstykke, og et kombinert to-i-ett-munnstykke (fugemunnstykke med utfellbart børstemunnstykke).

Med denne kraftige støvsugeren med teleskoprør av metall kan du enkelt og effektivt utføre den ukentlige støvsugingen. Tre effektnivåer Støvsugeren har tre effektnivåer. Velg mellom lav, middels eller høy sugeeffekt etter underlaget. Valget gjøres enkelt ved å vri på bryteren for sugekraft. Tre munnstykker Støvsugeren leveres med tre munnstykker. Et teppe-/gulvmunnstykke, et kombinert to-i-ett-munnstykke (fugemunnstykke med utfellbart børstemunnstykke) og et tekstilmunnstykke. På den måten kan du velge munnstykke basert på hva du skal støvsuge. Enkel å tømme og rengjøre Støvsugeren bruker støvsugerposer av et helsyntetisk materiale. Disse er svært enkle å bytte. Du åpner luke, løfter ut posen og erstatter den med en ny. Leveres med én pose, og flere kan kjøpes som tilbehør. For best effekt bør du også regelmessig rengjøre motorfilteret, som sitter innenfor støvsugerposen, og det vaskbare EPA 12-filteret, som sitter lengst bak på støvsugeren. Disse er enkle å løsne, og deretter kan de skylles under rennende vann. Automatisk opprulling av ledningen Støvsugeren har automatisk opprulling av ledningen. Trykk på knappen for ledningstrommelen, så rulles ledningen inn. Viktig å tenke på Rengjorte filtre må ikke monteres før de er helt tørre. Støvsugeren må aldri brukes uten støvsugerpose.

Støvsuger, 700 W – Biltema.no

Kombinert bilstøvsuger og kompressor for tilkobling til 12 V sigarettenneruttak. Perfekt i for eksempel biler og båter. Minikompressoren pumper opp bildekk, …

Har du nettopp flyttet hjemmefra eller flyttet på hybel? Da er denne lille og praktiske støvsugeren, med teleskoprør av metall, en rimelig støvsuger som passer perfekt til den lille husholdningen. To munnstykker Støvsugeren leveres med to munnstykker. Et gulvmunnstykke, og et kombinert to-i-ett-munnstykke (fugemunnstykke med utfellbart børstemunnstykke). På den måten kan du velge munnstykke basert på hva du skal støvsuge. Enkel å tømme og rengjøre Støvsugeren bruker støvsugerposer av et helsyntetisk materiale. Disse er svært enkle å bytte. Du åpner luke, løfter ut posen og erstatter den med en ny. Leveres med én pose, og flere kan kjøpes som tilbehør. For best effekt bør du også regelmessig rengjøre motorfilteret, som sitter innenfor støvsugerposen, og det vaskbare mikrofilteret, som sitter lengst bak på støvsugeren. Disse er enkle å løsne, og deretter kan de skylles under rennende vann. Automatisk opprulling av ledningen Støvsugeren har automatisk opprulling av ledningen. Trykk på knappen for ledningstrommelen, så rulles ledningen inn. Viktig å tenke på Rengjorte filtre må ikke monteres før de er helt tørre. Støvsugeren må aldri brukes uten støvsugerpose.

Bilstøvsuger med kompressor – Biltema.no

Kombinert bilstøvsuger og kompressor for tilkobling til 12 V sigarettenneruttak. Perfekt i for eksempel biler og båter. Minikompressoren pumper opp bildekk, sykkeldekk, fotballer og badeleker. Avtagbar oppsamlingsbeholder, og vaskbart filter. To munnstykker, luftslange (50 cm) og tre ventiladaptere medfølger.

Keywords: biltema støvsuger, støvsuger biltema