Bleier for menn

Bleier ved inkontinens – Apotek 1

Apotek 1

Her finner du bind, bleier, buksebleier og tapebleier til større barn, kvinner og menn. Filtrer gjerne også på størrelse nedenfor for enklere å finne frem …

Bleier for voksne – Vitusapotek

Bleier for voksne | Vitusapotek

Kjøp Abri-Man Formula 2 bleie for menn 14 stk hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.

Hos Vitusapotek finner du et stort utvalg bleier for voksne, i ulike størrelser og utforminger, som kan minske plager og ubehag ved inkontinens.

Abri-Man Formula 2 bleie for menn 14 stk – Vitusapotek

TENA tilbyr en rekke diskré, absorberende og komfortable produkter for menn. TENA Men er utformet for å hjelpe deg med å ta kontrollen over urinlekkasjen.

TENA Men produkter for urinlekkasje

TENA Men produkter for urinlekkasje – TENA

Attends For Men 4 er et inkontinensprodukt spesielt utviklet for menn med moderat urinlekkasje. Produktet er mykt og komfortabelt, har en svært god …

TENA tilbyr en rekke diskré, absorberende og komfortable produkter for menn. TENA Men er utformet for å hjelpe deg med å ta kontrollen over urinlekkasjen.

Alt av bind og bleier – Stomi, inkontinens og kateter

Alt av bind og bleier – Stomi, inkontinens og kateter – Farmasiet.no

Bleiene kan brukes av menn og kvinner. Den superabsorberende kjernen gir optimal absorpsjon, tørrhet og komfort. De passer fint for de som sitter eller ligger …

Attends For menn 4, 14 stk – Alt av bind og bleier – Farmasiet

Noen er spesiallaget for menn. Det finnes små-, store -, belte- og buksebleier. Bandagist- og sykepleieartikkelbutikker har et stort utvalg bleier de kan …

Alt-i-ett bleier – Vis alle produkter – Attends

Alt-i-ett bleier – Vis alle produkter | Attends

Inkontinensbind og bleier finner du hos Norengros. Vi har et stort utvalg – se hele sortimentet i … Kjønn: Mann; Midjemål i cm: 75-100cm; Type: Buksebleie.

Attends Incontinence and Bladder control products, care and education. Protective Underwear, Briefs, Pads and Underpads. Trusted healthcare solutions for over 40 years.

Utstyr ved urinlekkasje – Kreftlex.no

Inkontinensbind og bleier – Medisinske forbruksvarer

Inkontinensbind og bleier | Inkontinens og bleier | Medisinske forbruksvarer | Norengros AS

Inkontinensbind og bleier finner du hos Norengros. Vi har et stort utvalg – se hele sortimentet i nettbutikken.

Keywords: bleier for menn