Elektrisk insektdreper biltema

Insektsfelle, 2 x 8 W – Biltema.no

Alt du trenger for å bekjempe skadedyrene på egenhånd! Musefeller, rottefeller, insektspray, fluesmekker og fluefangere!

Effektiv insektsfelle med to UVA-lysrør som tiltrekker seg de fleste insekter. Ramme av aluminium med gavler av robust ABS-plast samt uttrekkbart bunnbrett for enkel rengjøring og tømming. Insektsfellen kan brukes frittstående, monteres på vegg eller henges fra taket, og den kobles til en vanlig stikkontakt ved hjelp av støpselet.

Elektrisk fluesmekker – Biltema.no

Elektrisk musefelle M2524S. 399 . -. Beregnet for innendørs bruk; Dreper med et raskt støt; Godkjent av det svenske Naturvårdsverket. Shopping cart …

Elektrisk fluesmekker

Insektsfelle, LED – Biltema.no

5. jan. 2015 — INSEKTDREPER UV. INSTRUKSJONER. Den elektriske insektdreperen utnytter bølgelengdens. ”svarte stråling” (ultrafiolett stråling),.

Liten, rund insektsfelle for bruk innendørs, med fire UVA-dioder som lokker til seg de fleste insekter. Robust hus av ABS-plast med løst bunnbrett som enkelt rengjøres og tømmes ved hjelp av børsten som medfølger. Insektsfellen kan brukes frittstående eller henges fra taket, og den kobles til en vanlig stikkontakt ved hjelp av støpselet.

Skadedyr – Biltema.no

Alt du trenger for å bekjempe skadedyrene på egenhånd! Musefeller, rottefeller, insektspray, fluesmekker og fluefangere!

Myggracket – Biltema.no

Racket med finmasket elektrisk nett i tre lag, samt på/av- og startknapp. Gjør det morsommere å jakte på mygg, fluer og mindre insekter, og er perfekt til grillkvelden. Strømmen er ufarlig for mennesker og dyr, men racketen bør ikke brukes av barn under åtte år.

Insektdreper | Effektiv og robust | AXLEY – Jula

Insektdreper | Effektiv og robust | AXLEY | Jula

UV-lyset tiltrekker seg insekter, mens den ytre nettingen beskytter uforsiktige fingre mot støt. Med opphengskjede.

Skadedyr og insekter – Jula

Skadedyr og insekter. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Biltema – SE InSEktSdödarE UV, 230 V no InSEktdrEpEr …

SE InSEktSd̦darE UV, 230 V no InSEktdrEpEr UV, 230 V РBiltema

SE InSEktSd̦darE UV, 230 V no InSEktdrEpEr UV, 230 V РBiltema

INSEKTSDÖDARE UV – Biltema – Yumpu

INSEKTSDÃDARE UV – Biltema

INSEKTSDÃDARE UV – Biltema

Keywords: elektrisk insektdreper biltema, elektrisk fluefanger biltema, insektfanger biltema