Grillrist biltema

Grillrist – Biltema.no

Av rustfritt stål med innfellbart håndtak. Passer bålkurv, 14223. Perfekt for grilling når flammene har lagt seg. Kan festes på kurven slik at den ikke glir …

Av krombelagt stål, passer til kulegriller med diameter 43 og 57 cm. Fungerer også godt som separat rist over bål.

Grillrist – Biltema.no

For fisk. Næringsmiddelgodkjent, av forkrommet, rustfritt stål. Håndtak av formdreid tre. Opphengsrem av lær. Kjøp & Hent. Kjøp & Hent i ditt varehus.

For hamburgere, fisk, tomater, etc. Langt og solid trehåndtak.

Grillrist – Biltema.no

Pizzastein, 33 cm. 50-083. Grillrist. fra. 9990. Grillrist · Vis artikler · Røykespon av bøk, 750 g … Vaskebalje for grillrist.

Av rustfritt stål, med innfellbart håndtak. Passer til bålkurv, og er perfekt for grilling når flammene har lagt seg. Kan festes på kurven slik at den ikke glir av.

Grillrist – Biltema.no

Grillrist

Grillrist, fisk – Biltema.no

For fisk. Næringsmiddelgodkjent, av forkrommet, rustfritt stål. Håndtak av formdreid tre. Opphengsrem av lær.

Grilltilbehør – Biltema.no

Du har grillen, du har ingrediensene dine, nå trenger du bare et par praktiske grilltilbehør for å få mest mulig ut av din grillopplevelse!

Vaskebalje for grillrist – Biltema.no

Stort trau i kraftig plast som egner seg perfekt til rengjøring av grillrist, som underlag ved omplanting av blomster eller når sykkeldekket må byttes. Med helletut og opphengsring.

Grillristrenser – Biltema.no

Stålbørste, skrape og grovsvamp med gripevennlig håndtak.

Grillnett – Biltema.no

Finmasket grillnet av teflonbelagt glassfiber. Perfekt til sopp, grønnsaker og mindre delikatesser. Testet og godkjent for temperaturer opptil 260 °C. Nettet må ikke utsettes for åpen ild. Nettet kan også brukes i vanlig stekeovn (ikke mikrobølgeovn).

Keywords: grillrist biltema