Ledbar biltema

LED-lysrampe, 100 W – Biltema.no

Effektivt ekstralys med 20 stk. Osram SMT LED-celler som gir full lysstyrke fra start. Gir langt, bredt og hvitt lys. Svart hus av aluminium, linse og reflektor av polykarbonat, monteringsfeste av rustfritt stål, og gummibelagt kabel. Monteringsdetaljer medfølger. E-merket i samsvar med ECE-R 10/112. Bruk ekstralysfeste 42-417 til montering. Bileieren har ansvaret for at utstyret monteres i tråd med gjeldende regler og forskrifter.

LED-lysrampe, dobbel, bøyd, 200 W – Biltema.no

Elegant, bøyd lysrampe som gir bredere lysbilde enn en rett lysrampe. Medfølgende lavprofilfester gir mulighet for diskret montering og et elegant helhetsinntrykk. Lampeglasset er rammeløst, no edge-linse, noe som forhindrer at det samles smuss, is og snø på glasset. Reflektorene er konstruert for å gi optimal lysspredning for bruk i trafikken. De i midten retter lyset langt fremover med en fokusert stråle, mens de på sidene sprer lyset i en jevn og bred stråle som lyser opp veikantene. Huset og festene er av aluminium, og glasset er av UV-bestandig polykarbonat. Festene som medfølger, kan vinkles 5 grader oppover og 10 grader nedover. Leveres med DT-kontakt, han, montert på lampen, og en løs tilkoblingskabel med én DT-kontakt, hun, for enkel montering. Lysrampen er godkjent for kjøring på vei i samsvar med ECE R112 og  EMC R10, og den er E-merket.

LED-lysrampe, buet, 120 W – Biltema.no

Effektivt ekstralys med parkeringslys og 8 stk. OSRAM ET5520 SMT LED-celler som gir full lysstyrke fra start. Gir langt, bredt og hvitt lys. Svart hus av aluminium, linse og reflektor av polykarbonat, monteringsfeste av rustfritt stål, og gummibelagt kabel. Monteringsdetaljer medfølger. E-merket i samsvar med ECE-R 10/77/112. Bruk ekstralysfeste 42-417 til montering. Bileieren har ansvaret for at utstyret monteres i tråd med gjeldende regler og forskrifter.

LED-lysrampe, 18 W – Biltema.no

Effektivt ekstralys med 6 stk. Osram SMT LED-celler som gir full lysstyrke fra start. Lyser med hvit lysstråle. Svart hus av aluminium, linse og reflektor av polykarbonat, monteringsfeste av rustfritt stål, og gummibelagt kabel. Monteringsdetaljer medfølger. E-merket i samsvar med ECE-R 10/112. Bruk ekstralysfeste 42-417 til montering. Bileieren har ansvaret for at utstyret monteres i tråd med gjeldende regler og forskrifter.

LED-lysramper – Biltema.no

LED-lysrampe, dobbel, rett, 400 W – Biltema.no

Elegant lysrampe som med medfølgende lavprofilfester kan monteres diskret for å oppnå et elegant helhetsinntrykk. Lampeglasset er rammeløst, no edge-linse, noe som forhindrer at det samles smuss, is og snø på glasset. Reflektorene er konstruert for å gi optimal lysspredning for bruk i trafikken. De i midten retter lyset langt fremover med en fokusert stråle, mens de på sidene sprer lyset i en jevn og bred stråle som lyser opp veikantene. Huset og festene er av aluminium, og glasset er av UV-bestandig polykarbonat. Festene som medfølger, kan vinkles 5 grader oppover og 10 grader nedover. Leveres med DTP-kontakt, han, montert på lampen, og en løs tilkoblingskabel med én DTP-kontakt, hun, for enkel montering. Lysrampen er godkjent for kjøring på vei i samsvar med ECE R112 og  EMC R10, og den er E-merket.

Ekstralysfeste, universelt – Biltema.no

For montering av LED-lysramper og ekstralys. Universalholder som monteres bak registreringsskiltet, uten ekstra inngrep i støtfangeren. Av aluminium.

LED-lysrampe med blitslys, to rader, rett, 400 W – Biltema.no

Elegant lysrampe med innebygd blitslys som kombinerer lysrampe med blitslysfunksjon samt kjørelys i to farger – hvitt og oransje. De medfølgende lavprofilfestene gir mulighet for diskret montering og et elegant helhetsinntrykk. Lampeglasset er rammeløst, no edge-linse, slik at det ikke samles smuss, is og snø på glasset. Reflektorene er konstruert for å gi optimal lysspredning for bruk i trafikken. De i midten retter lyset langt fremover med en fokusert stråle, mens de på sidene sprer lyset i en jevn og bred stråle som lyser opp veikantene. Huset og festene er av aluminium, og glasset er av UV-bestandig polykarbonat. Festene som medfølger, kan vinkles 5 grader oppover og 10 grader nedover.  Leveres med tilkoblingskabel. Lysrampen er godkjent for kjøring på vei i samsvar med ECE R112 og EMC R10, og den er E-merket. Blitslyset er R65-godkjent.

LED-lysrampe, 36 W – Biltema.no

Effektivt ekstralys med 12 stk. Osram SMT LED-celler som gir full lysstyrke fra start. Lyser med bred og hvit lysstråle. Svart hus av aluminium, linse og reflektor av polykarbonat, monteringsfeste av rustfritt stål, og gummibelagt kabel. Monteringsdetaljer medfølger. E-merket i samsvar med ECE-R 10/112. Bruk ekstralysfeste 42-417 til montering. Bileieren har ansvaret for at utstyret monteres i tråd med gjeldende regler og forskrifter.

Keywords: ledbar biltema, led bar biltema, biltema ledbar