Limfeller biltema

Klisterfelle, 10-pakning – Biltema.no

Alt du trenger for å bekjempe skadedyrene på egenhånd! Musefeller, rottefeller, insektspray, fluesmekker og fluefangere!

For plassering i blomsterpotter innendørs og på balkongen. Den gule fargen tiltrekker insekt og skadedyr som setter seg fast på den klebrige overflaten. Har langtidsvirkende effekt og tåler temperaturer over 20 °C i for eksempel blomsterpotter i vinduskarmen og lignende.

Skadedyr – Biltema.no

I Norge er vi lite plaget av fluer. Likevel kan det surre plagsomt mye rundt i boligen om sommeren. I hus og hytter kan det av og til bli mye fluer.

Alt du trenger for å bekjempe skadedyrene på egenhånd! Musefeller, rottefeller, insektspray, fluesmekker og fluefangere!

Fluefanger, 4-pakning – Biltema.no

Fluefelle 10-pk. 69 90. Pris per stykk 6,99. Effektiv limfelle; Plasseres i vinduet. Shopping cart Legg i handlekurven. Check mark. Musefelle. 1 (2×15 g).

Spiralformet klisterfelle. Enkel å henge opp med krok. Kan brukes alle steder hvor du har problem med fluer.

Insektsfelle, 2 x 8 W – Biltema.no

Fluer, mygg, maur og mus – listen over uønskede skadedyr kan være lang. Vi har et stort utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å bekjempe disse. Produkter …

Effektiv insektsfelle med to UVA-lysrør som tiltrekker seg de fleste insekter. Ramme av aluminium med gavler av robust ABS-plast samt uttrekkbart bunnbrett for enkel rengjøring og tømming. Insektsfellen kan brukes frittstående, monteres på vegg eller henges fra taket, og den kobles til en vanlig stikkontakt ved hjelp av støpselet.

Slik blir du kvitt fluene – Biltema.no

I Norge er vi lite plaget av fluer. Likevel kan det surre plagsomt mye rundt i boligen om sommeren. I hus og hytter kan det av og til bli mye fluer. De vanligste artene som irriterer oss innendørs er fruktfluer, hærmygg og loftsfluer. Selv om fluene formerer seg fort og raskt kan opptre i mengder…

Insektsfelle, LED – Biltema.no

Liten, rund insektsfelle for bruk innendørs, med fire UVA-dioder som lokker til seg de fleste insekter. Robust hus av ABS-plast med løst bunnbrett som enkelt rengjøres og tømmes ved hjelp av børsten som medfølger. Insektsfellen kan brukes frittstående eller henges fra taket, og den kobles til en vanlig stikkontakt ved hjelp av støpselet.

Biltema Norge – Er du plaget av hærmygg? Da … – Facebook

Facebook

Er du plaget av hærmygg? Da bør du prøve ut klisterfeller, slik som @planteinsta har gjort her! 🪴De fanger effektivt opp hærmyggene og det er også lurt å…

Skadedyr og insekter – Jula

Skadedyr og insekter. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Musefeller og annen skadedyrbekjempelse – Clas Ohlson

Keywords: limfeller biltema, biltema limfeller, limfeller skjeggkre biltema, fluefelle biltema