Luftkjøler biltema

Avkjøling Kjøl deg ned i varmen! – Biltema

Avkjøling – Biltema.no

Når varmen treffer for fullt er det greit å kjøle seg ned når man kan. Vi har samlet et utvalg produkter som gjør sommeren litt mer behagelig, …

Når varmen treffer for fullt er det greit å kjøle seg ned når man kan. Vi har samlet et utvalg produkter som gjør sommeren litt mer behagelig, enten du er innendørs eller utendørs.

Aircondition, bærbar, 30 m² – Biltema.no

AC-en har innebygd timer som kan brukes til å stille inn hvor mange timer den skal gå når den brukes. Angi tid for automatisk start/stopp mellom 1 og 24 timer.

Med en aircondition kan du effektivt kjøle ned innetemperaturen, slik at du får et mer behagelig inneklima.  Enkel å bruke Airconditionen er svært enkel å bruke. Den kobles til en jordet stikkontakt, og deretter styres den via kontrollpanelet eller med fjernkontrollen. Apparatet er tilpasset for rom på 18–22 m². Fire driftsmoduser Airconditionen har fire driftsmoduser. Velg om du vil bruke den til å kjøle luften, for å varme opp luften, som vifte eller som luftavfukter. Justerbar viftehastighet AC-en lar deg velge mellom tre forskjellige viftehastigheter. Det gjør at du kan tilpasse viftehastigheten etter behov. 24-timers tidsur AC-en har innebygd timer som kan brukes til å stille inn hvor mange timer den skal gå når den brukes. Angi tid for automatisk start/stopp mellom 1 og 24 timer. Auto swing Auto Swing er en funksjon som kan slås av og på, og som innebærer at viftebeskyttelsen beveger seg automatisk for å spre luften bedre. Enkel å flytte AC-en er bærbar og derfor enkel å flytte. Det gjør at du kan bruke den i flere rom, på kontoret, i campingvognen eller på hytta. Viktig å tenke på Hvis produktet skal brukes som luftavfukter, må dreneringsslangen monteres. AC-en har en utløpsslange som må legges ut gjennom hull i vegg, dør eller vindu.

Aircondition, bærbar, 12–15 m² – Biltema.no

AC-en er bærbar og derfor enkel å flytte. Det gjør at du kan bruke den i flere rom, på kontoret, i campingvognen eller på hytta. Viktig å tenke på.

Med en aircondition kan du effektivt kjøle ned innetemperaturen, slik at du får et mer behagelig inneklima.  Enkel å bruke Airconditionen er svært enkel å bruke. Den kobles til en jordet stikkontakt, og deretter styres den via kontrollpanelet eller med fjernkontrollen. Apparatet er tilpasset for rom på 12–15 m². Tre driftsmoduser Airconditionen har tre driftsmoduser. Velg om du vil bruke den til å kjøle luften, som vifte eller som luftavfukter. Justerbar viftehastighet AC-en lar deg velge mellom høy og lav viftehastighet. Det gjør at du kan tilpasse viftehastigheten etter behov. 24-timers tidsur AC-en har innebygd timer som kan brukes til å stille inn hvor mange timer den skal gå når den brukes. Angi tid for automatisk start/stopp mellom 1 og 24 timer. Sleep-funksjon Sleep-funksjonen kan aktiveres i kjølemodus. Da fortsetter produktet å kjøre med aktiv viftehastighet i 30 minutter for deretter å gradvis senke hastigheten. Enkel å flytte AC-en er bærbar og derfor enkel å flytte. Det gjør at du kan bruke den i flere rom, på kontoret, i campingvognen eller på hytta. Viktig å tenke på Hvis produktet skal brukes som luftavfukter, må dreneringsslangen monteres. AC-en har en utløpsslange som må legges ut gjennom hull i vegg, dør eller vindu.

Best pris på Luftkjøler – Se priser før kjøp i Prisguiden

En luftkjøler hjelper deg med å holde innetemperaturen nede gjennom varme dager. Luftkjøleren bruker en tank med kaldt vann til å kjøle ned luften før den …

En luftkjøler hjelper deg med å holde innetemperaturen nede gjennom varme dager. Luftkjøleren bruker en tank med kaldt vann til å kjøle ned luften før den blåses ut igjen i rommet. En enkel, billig og miljøvennlig måte å kjøle seg ned på i sommervarmen. Finn best pris i Prisguiden!

Beste billige aircondition 2022 – Samletest – Tek.no

1. jun. 2021 — Senz SEAC2005, Sandstrøm SAC05C19E, Anslut Klimaanlegg 2300W, Biltema Portabel AC 7000 BTU, Andersson ARC 1.3, Wilfa Cool 7.

Aircondition trenger ikke koste mye.

Klimaanlegg | Kjøler og avfukter | ANSLUT – Jula

Klimaanlegg | Kjøler og avfukter | ANSLUT | Jula

Honeywell luftkjøler CL30XC. På nettlager (5+) … Sammenlign. 184956. Honeywell luftkjøler CO60PM. På nettlager (5+) … Honeywell luftkjøler CS10XE.

Brukervennlig mobilt klimaanlegg som kjøler og avfukter inneluften. Enheten er tilpasset rom i størrelsen 10-17 m² og har 24 h timerfunksjon, fire driftsinnstillinger samt tre viftehastigheter.

Vifte med luftkjøling – Clas Ohlson

Biltema Portable AC 7000 BTU. Full Star 1 … Uniprodo Luftkjøler 3-in-1 40L. fra 2 899 ,- … Uniprodo Luftkjøler Varmefunksjon 5-in-1 6L. fra 1 199 ,-.

Inneklima og varme – Elkjøp

Air Conditioners – Sammenlign priser hos Prisjakt (side 5)

Side 5 av 6. Sammenlign priser på Air Conditioners, Bærbar Luftkondisjonering. Finn tilbud på 229 produkter fra Sandstrøm, Electrolux, Esperanza og mye mer.

Keywords: luftkjøler biltema