Matlagingstips: Brokkoliris med Rema 1000 pasta

Brokkoliriser et sunt og næringsrikt alternativ til tradisjonell ris. Denne oppskriften kombinerer brokkoliris medRema 1000 pastafor å lage en smakfull og sunn rett.

Hva er brokkoliris?

Brokkoliris er laget av finhakket brokkoli som ligner på kornene i ris. Den er glutenfri og inneholder mye fiber og vitamin C. Brokkoliris er et flott alternativ for de som ønsker å redusere inntaket av stivelse eller karbohydrater.

Ingredienser:

 • 1 pose brokkoliris
 • 200 gram Rema 1000 pasta
 • 2 ss olivenolje
 • 1 løk, finhakket
 • 2 hvitløksfedd, finhakket
 • Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte:

 1. Kok brokkolirisen etter anvisningen på pakken. Rør av og til for å unngå at den klumper seg.
 2. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Husk å tilsette salt i vannet for å gi pastaen smak.
 3. I en stekepanne, varm olivenoljen over middels varme. Tilsett løk og hvitløk og stek til de er gyldne og myke.
 4. Tilsett brokkolirisen og pastaen i stekepannen. Bland godt sammen og stek i ytterligere 2-3 minutter for å kombinere smakene.
 5. Smak til med salt og pepper etter ønske.

“Brokkoliris med Rema 1000 pasta er en enkel og rask rett som passer for både lunsj og middag.”

Serveringstips:

Brokkoliris med Rema 1000 pasta kan serveres som en selvstendig rett eller som en siderett til kjøtt eller fisk. Tilsett gjerne friske urter som basilikum eller persille for ekstra smak og farge.

Konklusjon:

Brokkoliris med Rema 1000 pasta er en sunn og velsmakende rett som kombinerer brokkoliris sin næringsrikhet med smaken av Rema 1000 pasta. Denne oppskriften er enkel å lage, og kan tilpasses etter individuelle preferanser. Prøv denne spennende kombinasjonen i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er brokkoliris?

Brokkoliris er en type ris laget av brokkoliblomster og ris. Den har en sunnere profil enn vanlig ris og er et godt valg for de som ønsker å spise mer grønnsaker.

Hvordan lager man brokkoliris?

For å lage brokkoliris, kan du enten kjøpe ferdiglaget fra butikken eller lage den selv ved å male brokkoliblomster sammen med ris. Det er også mulig å blande det inn i vanlig ris for å øke grønnsaksinntaket.

Hvilke helsefordeler har brokkoliris?

Brokkoliris er rik på fiber, vitamin C og folat. Den kan bidra til bedre fordøyelse, styrke immunforsvaret og redusere risikoen for visse sykdommer som hjerte- og karsykdommer.

Hvor kan jeg kjøpe brokkoliris?

Du kan kjøpe brokkoliris i helsekostbutikker, velassorterte dagligvarebutikker eller på nettet. Rema 1000 tilbyr også pasta som er basert på brokkoli og kan være et godt alternativ.

Hva er Rema 1000 pasta?

Rema 1000 pasta er en type pasta som er laget med brokkoli som hovedingrediens. Den har en rik smak og en grønn farge, og den kan være et sunt og velsmakende alternativ til vanlig pasta.

Hvordan lager man retter med Rema 1000 pasta?

Du kan lage en rekke retter med Rema 1000 pasta – alt fra klassiske pastaretter som pastasalat og carbonara til mer kreative retter som pasta med pesto og grønnsaker. Du kan finne oppskrifter på nettet eller eksperimentere med dine egne smakskombinasjoner.

Er Rema 1000 pasta egnet for vegetarianere og veganere?

Ja, Rema 1000 pasta er egnet for vegetarianere og veganere, da den ikke inneholder dyreprodukter. Den er laget med fokus på et grønnere kosthold og kan passe godt for de som ønsker å redusere forbruket av kjøtt.

Hvilke ernæringsmessige fordeler har Rema 1000 pasta?

Rema 1000 pasta har høyere innhold av fiber og vitaminer sammenlignet med vanlig pasta. Den inneholder også mindre karbohydrater og kan bidra til bedre blodsukkerkontroll.

Hva er alternativer til brokkoliris og Rema 1000 pasta?

Alternativer til brokkoliris og Rema 1000 pasta inkluderer ris laget av andre grønnsaker som blomkål, blanding av ris og quinoa, eller å legge til grønnsaker i vanlig pasta for å øke næringsinnholdet.

Hvordan kan jeg bruke brokkoliris og Rema 1000 pasta for å lage sunne måltider?

Du kan bruke brokkoliris og Rema 1000 pasta som en erstatning for vanlig ris og pasta i mange ulike retter. Kombiner dem med grønnsaker, proteinrik mat som bønner eller tofu, og sunne sauser for å lage sunne og næringsrike måltider.

Artiklen Matlagingstips: Brokkoliris med Rema 1000 pasta har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 16 anmeldelser