Norsk tipping potter

Vi gir drømmen en sjanse – Norsk Tipping

Norsk Tipping – Vi gir drømmen en sjanse

Norsk Tipping sidekart. Hver dag oppfyller Norsk Tipping store og små drømmer rundt i det ganske land, for spillerne og for overskuddsmottakerne.

Eurojackpot – Trekning hver tirsdag og fredag – Norsk Tipping

Eurojackpot – Trekning hver tirsdag og fredag | Norsk Tipping

Hver dag oppfyller Norsk Tipping store og små drømmer rundt i det ganske land, for spillerne og for overskuddsmottakerne.

Eurojackpot er et lotterispill der det trekkes 5 av 50 hovedtall, og 2 av 12 stjernetall. Førstepremien går til den eller de som har de 5 rette hovedtallene og de 2 rette stjernetallene på én og samme rekke.

Vikinglotto – Trekning hver onsdag – Norsk Tipping

Vikinglotto – Trekning hver onsdag | Norsk Tipping

Hver dag oppfyller Norsk Tipping store og små drømmer rundt i det ganske land, for spillerne og for overskuddsmottakerne.

Vikinglotto er et lotterispill i samarbeid mellom ti land, hvor det trekkes 6 av 48 hovedtall og 1 av 5 vikingtall. Førstepremiepotten går til spilleren(e) som får 6+1 rette på en og samme spilte rekke.

Nye Lotto-millionærer hver lørdag – Norsk Tipping

Lotto – Nye Lotto-millionærer hver lørdag | Norsk Tipping

Hver dag oppfyller Norsk Tipping store og små drømmer rundt i det ganske land, for spillerne og for overskuddsmottakerne.

Lotto er et lotterispill hvor det trekkes 7 hovedtall og 1 tilleggstall av totalt 34 tall. Får du 7 rette tall på én og samme rekke, vinner du førstepremiepotten i Lotto.

Kommende potter – Norsk tipping

Kommende potter

Går du for den høyeste gevinsten? Spill her – enkelt og greit! Du må være registrert spiller hos Norsk Tipping for å spille.

Se ukens hestespill med de største premiepottene

Her er ukens potter fra Norsk Rikstoto. Søndag 12.02 Søndag 12.02. Mandag 13.02 Mandag 13.02. V75 på Bjerke Travbane.

Circle K E6 Otta – Minner alle om ukens potter hos Norsk …

Minner alle om ukens potter hos Norsk Tipping:)! Viking Lotto 93 millioner EuroJackpot 393 millioner Lotto 11 millioner Dette er litt av en uke så…

Norsk Lotto – Jackpotter Online

Helt siden 1986 har Norsk Tipping arrangert Lotto, et sjansespill med trekning hver lørdag. Her skal spillerne velge sju tall som de tror kommer til å bli …

Eurojackpot: Større 2. premiepotter – Nettavisen

Eurojackpot: Større 2. premiepotter

9. des. 2021 — premiepotter. Fredag 3. desember vant en norsk spiller over 9,3 millioner kroner etter å ha delt 2.

Fredag 3. desember vant en norsk spiller over 9,3 millioner kroner etter å ha delt 2. premiepotten på 23 mill. med 10 utenlandske spillere. Hvordan gikk det til?

Keywords: norsk tipping potter, norsk tipping ukens potter, ukens potter norsk tipping