Oljepumpe biltema

Oljeskiftpumpe, manuell – Biltema.no

Oljeskiftpumpe · Oljesuger, manuell/trykkluftdrevet, 15 l. 1299,- · ”Karakter 9/10. Pumpen har en praktisk fotstøtte, stor beholder og suger effektivt.” – Kippari …

Oljeskiftpumpe, manuell

Oljeskiftpumpe – Biltema.no

”Karakter 9/10. Pumpen har en praktisk fotstøtte, stor beholder og suger effektivt.” – Kippari, oktober 2018 (FI). Sugepumpe. 729,-. Sugepumpe. 36-190.

Oljeskiftpumpe

Oljeskiftpumpe – Biltema.no

Vil du tømme motor for olje, kan du også bruke en oljepumpe som føres inn i hullet til peilepinnen for å pumpe oljen ut. Uansett hvilken tappemetode du …

Kjøp oljeskiftpumpe hos Biltema! Se utvalget.

Sugepumpe – Biltema.no

Sugepumpe

Sugepumpe for kjøretøyolje – Biltema.no

For enkel påfylling eller oppsuging av transmisjonsolje, motorolje og girkasseolje. Gjennomsiktig beholder med tydelig gradering for enkel avlesing. 

Oljeskiftpumpe 12 V – Biltema.no

Et komplett sett med alt du trenger for å bytte olje gjennom hullet til peilepinnen. Kompakt design og hurtigtilkoblinger gjør at arbeidet går raskt og enkelt uten søl. Pumpen kan brukes til de fleste væsker, som vann, olje og drivstoff. Men ikke til løsemidler. To slanger medfølger. En på sugesiden, hard hvit, og en på trykksiden, gjennomsiktig myk. Hvis oljen er varm, er den enklere å pumpe. Kjør alltid motoren varm før du tømmer den for olje. Når du har tappet ut oljen, må du levere den til miljøstasjon, der den blir sortert som farlig avfall.

Pumpe for giroljeskift – Biltema.no

Pumpe for giroljeskift

Pumper – Biltema.no

Du kan spare mye penger på å gjøre det selv – Biltema.no

Mange skifter olje og filter på bilen samtidig som sommerdekkene kommer på. Hvilken motorolje du bruker påvirker bilens yteevne, drivstofforbruk og motorens levetid. Men hvilken olje bør du bruke?

Keywords: oljepumpe biltema