Rullebord biltema

Kule-/rullestøtte, sammenleggba – Biltema.no

Hev- og senkbart arbeidsbord med svingbare hjul, gummibelagt arbeidsflate og hull til verktøy. For monteringsarbeid, avlastning med mer. Av stål.

Stativ med kulebord for fleksibel materialforflytning, rull for lange arbeidsstykker sammen med kapp-/gjærsag, sagbord med mer, samt fast støtte for bruk som arbeidsbukk. Sammenleggbar for enkel transport og oppbevaring. Vendbar støtte.

Trillebord – Biltema.no

Garasjeinnredning · Høyskap med tre hyller · Skuffeseksjon, tre skuffer · Skapseksjon · Veggskap · Sammenleggbar arbeidsbenk · Skuffeseksjon · Veggoppbevaring, …

Stabilt trillebord i metall, med to låsbare hjul. Enkelt å plassere for eksempel på badet, kjøkkenet eller kontoret. Med tre løse kurver.

Rullestøtte, sammenleggbar – Biltema.no

Festes på forsetets rygg med borrelås. Forsiden har 2 nettinglommer og 1 rom med lokk og kan slås ut til bord. Inni vesken er det 5 rom, 2 med lokk.

For lange arbeidsstykker til sagbord, høvler m.m.

Avlastningsvogn – Biltema.no

Stabil avlastningsvogn, perfekt for bruk i garasje, verksted, lagerlokale etc.  Konstruksjon av aluminiumsprofiler og tre hyller av kraftig plast.  Doble trekkhåndtak.  Svingbare hjul, 2 av disse er låsbare.  Hyller: 630 x 424 mm. OBS ! Vognen leveres umontert. Papirkurv og tørkerullholder medfølger ikke, finnes som tilbehør.

Sagbord for kapp- og gjæringssag – Biltema.no

Sagbord for kapp- og gjæringssag

Mobilt arbeidsbord – Biltema.no

Hev- og senkbart arbeidsbord med svingbare hjul, gummibelagt arbeidsflate og hull til verktøy. For monteringsarbeid, avlastning med mer. Av stål.

Arbeidsbenker – Biltema.no

Ryggstøveske med bord – Biltema.no

Ryggstøveske med bord

Bord, 150 x 90 cm – Biltema.no

Fint og stort hagebord med plass til seks personer. Ribber med trestruktur av værbestandig og vedlikeholdsfritt komposittmateriale og pulverlakkert aluminiumsramme, noe som gir bordet lang levetid og værbestandighet.

Keywords: rullebord biltema