Sagbukk biltema

Sagbukk i metall – Biltema.no

Av vinklet, galvanisert stålplate (1,7 mm). Stålprofiler med tenner som holder vedkubben på plass. Maks. belastning: 150 kg. Lengde: 800 mm.

Sagbukk i metall

Sagekrakk, sammenleggbar – Biltema.no

Sagbukk i metall … Av vinklet, galvanisert stålplate (1,7 mm). Stålprofiler med tenner som holder vedkubben på plass. Maks. belastning: 150 kg. Lengde: 800 mm.

Sagekrakk, sammenleggbar

Sagbukk i metall – Biltema.no

Sagbukker. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og …

Sagbukk i metall

Sagbukk i metall – Biltema.no

Legg stokken eller vedkubben på sagbukken og sett i gang og sage – vanskeligere enn det trenger det ikke å være. Holderen er tannet og tvinger stokken på plass …

Sagbukk i metall

Arbeidsbukk – Biltema.no

Sammenleggbar og stabil arbeidsbukk med to trinn og solid plattform. Bukken kommer nær veggen takket være bratt vinkel på det bakre staget. Laget av solide galvaniserte stålrør med kraftige stålledd mellom beina.

Sagbukker – Jula

Sagbukker. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Sagbukk | I pulverlakkert stål | OREGON – Jula

Sagbukk | I pulverlakkert stål | OREGON | Jula

Sammenleggbar sagbukk i pulverlakkert stål. Justerbar høyde i tre trinn.

Sagbukk i metall – maks. 150 kg – Jem & Fix

Sagbukk i metall – maks. 150 kg | jem & fix

Sagbukk til fastgjøring av tre under saging. Laget i metall og er sammenleggbar. Maks. belastning på 150 kg. Kjøp den hos jem & fix.

Logosol Smart Holder sagbukk – Clas Ohlson

Logosol Smart Holder sagbukk | Clas Ohlson

Keywords: sagbukk biltema