Slipestein biltema

Verktøybryne – Biltema.no

Sliperondellsett K40–K120, Ø 125 mm, 8 hull, 5 stk. 20-9591. Sliperullsett, 16 deler. 7990. Sliperullsett, 16 deler. 20-824.

Bryne med én grov og én fin side som tilsvarer korn 120 og korn 240. Brukes med vann eller slipeolje.

Våt- og tørrsliper 150200SW – Biltema.no

Med tre olika slipfunktioner för kniv. Grundslipning mot volframkarbid samt finslipning av höger respektive vänster bladsida. Separat slipsten för sax.

Våt- og tørrsliper 150200SW

Knivsliper – Biltema.no

Uansett om du vil slipe for hånd eller med maskin, så tilbyr vi slipepapir/sandpapir og forskjellige slipeverktøy. Sandpapirets grovhet oppgis i …

Med tre forskjellige slipefunksjoner for kniver. Grunnsliping med wolframkarbid, samt finsliping av henholdsvis høyre og venstre side av bladet. Separat slipestein for saks. Knivsliperen har vakuumsugefot som fester godt på flatt underlag.

Slipeverktøy – Biltema.no

Slipestein for tørrsliping samt en rund børste for polering av metall. Med justerbar siktbeskyttelse og anlegg for tørrslipesteinen.

Knivslip – Biltema.no

Kloss og sandpapir er én løsning, elektrisk eller luftdrevet er en annen. Uansett – vi har det du trenger, bar se utvalget av elektriske modeller som kan …

Med tre olika slipfunktioner för kniv. Grundslipning mot volframkarbid samt finslipning av höger respektive vänster bladsida. Separat slipsten för sax. Knivslipen fäster säkert på släta ytor med vakuumsugfot.

Sliping – Biltema.no

Diamantslipemaskiner og slipesteiner. Hvis du ikke finner det du leter etter i listen, kan du bla gjennom utvalget på nettstedet eller besøke ett av …

Uansett om du vil slipe for hånd eller med maskin, så tilbyr vi slipepapir/sandpapir og forskjellige slipeverktøy. Sandpapirets grovhet oppgis i kornstørrelse, der korn 40 er grovt og korn 180 er et fint sandpapir.

Benkslipe- og poleringsmaskin 150SB – Biltema.no

Slipestein for tørrsliping samt en rund børste for polering av metall. Med justerbar siktbeskyttelse og anlegg for tørrslipesteinen.

Slipemaskiner – Biltema.no

Kloss og sandpapir er én løsning, elektrisk eller luftdrevet er en annen. Uansett – vi har det du trenger, bar se utvalget av elektriske modeller som kan gjøre jobben lettere!

Kniver – Biltema.no

Sløve kniver gjør det vanskeligere å utføre arbeidet, samtidig som de kreves mer kraft og energi enn nye, skarpe kniver. Det er frustrerende og et dårlig verktøy å arbeide med. Vi forstår viktigheten av skarpe kniver, og derfor har vi et stort utvalg av skarpe kniver til gode priser, slik at du f…

Keywords: slipestein biltema