Sprittusj biltema

Tusj Jumbo, 3-pakning – Biltema.no

Tusj, 12 stk. 4990. Tusj, 12 stk. 28-772. Mønstersaks, åtte mønstre. 7990. Mønstersaks, åtte mønstre. 45-087. Tekstiltusjer, 10 stk. 5490 …

Med disse tusjene kan du merke de fleste underlag med permanent skrift. Spissen er 17 mm bred. Fargen på tusjene er svart, rød og mørkeblå.

Blyant, grafitt – Biltema.no

Allsidig grafittblyant for merking i smale og dype hull, åpninger eller vanlig merking. Blyanten fungerer på de fleste underlag av for eksempel tre, metall, plast, betong, fliser med mer, og den har utskiftbar grafittstift. Blyanthetten har både blyantspisser og belteklips.

Tusjer, 4-pakning, skrå spiss – Biltema.no

Fire tusjer med permanent blekk. Tusjene har skrå spiss og fester på de fleste underlag. Tusjene har alkoholbasert blekk. Hver pakke inneholder: 1 x blå 1 x svart 1 x grønn 1 x rød

Tusj, 12 stk. – Biltema.no

Tusj/fineliner med tynn spiss, perfekt til fargelegging av detaljerte mønstre. Kan også brukes til å skrive og tegne. Med vannbasert blekk. Linjebredde 0,3 mm.

Tusjer, 4-pakning, ekstra tynne – Biltema.no

Permanente tusjer. Tusjene er giftfrie, og hver pakke inneholder fargene: 1 x rød 1 x grønn 1 x blå 1 x svart

Merkepenn, tekstil – Biltema.no

Permanent svart tusj med tynn, rundt spiss på 1–2 mm, som fungerer bra selv på små overflater. Brukes til å merke klær, vesker, sko, støvler og lignende med navn eller annen informasjon. Kan vaskes på opptil 60 °C, og sverter ikke av. Det er ikke nødvendig med stryking for å feste blekket.

Penner – Biltema.no

Whiteboardtusj, 7 stk. – Biltema.no

Whiteboardtusj, 7-pakning – Biltema.no

Med kalkbasert, vannløselig væske for midlertidig merking på overflater som glass, whiteboard og krittavle. Rist tusjen og press den mot underlaget før du begynner å skrive. Tørkes av med en fuktig klut. Perfekt på skolen, barnehagen eller hjemme. Rund spiss med diameter 3–5 mm.

Vindustusj, 6 stk. – Biltema.no

Med disse morsomme vindustusjene kan du tegne og skrive på speil, glass og vinduer. Fargen vaskes enkelt bort med såpe og vann. På den måten kan du skape unike dekorasjoner til for eksempel barneselskap og høytider som jul, påske og nyttår. Du kan også bruke tusjene til å dekorere glass eller skrive hilsener til familiemedlemmer. Selges i sekspakning.

Keywords: sprittusj biltema