Sykkelstativ vegg biltema

Sykkelstativ, vridbart – Biltema.no

Du kan plassere et tradisjonelt sykkelstativ i innkjørselen eller i garasjen, eller henge det på veggen. Hos oss finner du sykkelstativer der du kan oppbevare …

Sykkelstativ, vridbart

Veggkrok for sykkel – Biltema.no

Understell av firkantprofil, og sykkelstativ av rundjern. Kan skrus fast, også i vegg (skrue og plugg medfølger). Teknisk spesifikasjon …

Veggkrok for sykkel

Sykkelopphenger – Biltema.no

Sykkelopphenger

Sykkelopphenger – Biltema.no

Sykkelopphenger

Alt til sykkeloppbevaring hos Biltema

Praktisk sykkeloppbevaring | Alt til sykkeloppbevaring hos Biltema – Biltema.no

Her finner du vårt sortiment innen sykkeloppbevaring. Hos Biltema kan du kjøpe forskjellige sykkelstativer, veggfester og oppbevaringsstativer for sykler.

Sykkelstativ, 5 sykler – Biltema.no

Sykkelstativ, 5 sykler

Sykkelstativ til bil – Biltema.no

SYKKELSTATIV – Biltema har et bredt utvalg av sykkelstativer til bil slik at du får med deg sykkelen når du skal ut på tur med bilen.

Sykkelopphenger, tak – Biltema.no

Sykkelopphenger, tak

Sykkelholder MTB – Biltema.no

Monteres på veggen i for eksempel bod eller garasje. Med to kroker på sidene der du kan henge for eksempel klærne dine. Enkel å bruke. Tar ikke plass når den ikke brukes, og sparer plass når den brukes. Monteres enkelt i riktig høyde, siden du bruker sykkelen som mål. Holderen festes med skrue rett i veggen. Bruk riktig skrue og plugg til veggen. Passer de fleste dekktykkelser mellom 1,95 og 2,4” (50–62 mm). Dekktrykket er svært viktig for hvor stabilt sykkelen kommer til å sitte, og for om den passer godt i festet. Laget av polyamid.

Keywords: sykkelstativ vegg biltema