To menn skutt i oslo

Mann pågrepet etter skudd på åpen gate midt i Oslo

Mann pågrepet etter skudd på åpen gate midt i Oslo – to menn til sykehus

15. jan. 2023 — Natt til søndag ble to personer skutt like ved flere utesteder i Oslo. Tre menn er siktet for medvirkning til drapsforsøk.

Natt til søndag ble to personer skutt like ved flere utesteder i Oslo. Tre menn er siktet for medvirkning til drapsforsøk.

Skyting i Oslo – Siste nytt – NRK

Video av skyting i Oslo. To personer ble natt til søndag for tre uker siden skutt ved Nationaltheateret i Oslo. Denne videoen viser noe av det som skjedde.

Tre menn siktet etter skyting i Oslo – to skadet – VG

15. jan. 2023 — To menn er alvorlig skadet etter skyting i Oslo natt til søndag, og tre andre menn er siktet for medvirkning til drapsforsøk.

To menn er alvorlig skadet etter skyting i Oslo natt til søndag, og tre andre menn er siktet for medvirkning til drapsforsøk. Én av dem er pågrepet – han nekter straffskyld.

Mann i 20-årene er skutt og drept i Oslo – VG

En mann i 20-årene er skutt og drept på Grønland i Oslo – VG

27. nov. 2022 — GRØNLAND (VG) Mannen ble skutt like ved Grønland T-banestasjon grytidlig søndag morgen. En mann er pågrepet og siktet for medvirkning til drap, …

GRØNLAND (VG) Mannen ble skutt like ved Grønland T-banestasjon grytidlig søndag morgen. En mann er pågrepet og siktet for medvirkning til drap, bekrefter krimvakta til VG.

Tre personer siktet etter skyteepisoden i Oslo – TV2

Kun én er pågrepet: Tre personer siktet etter skyteepisoden i Oslo

15. jan. 2023 — To menn er sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt skutt på åpen gate i Oslo natt til søndag. Et vitne forteller TV 2 om …

To menn er sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt skutt på åpen gate i Oslo natt til søndag. Et vitne forteller TV 2 om svært dramatiske scener i gata.

To siktede menn pågrepet av italiensk politi – TV2

SKYTINGEN I OSLO: To siktede menn pågrepet av italiensk politi

20. jan. 2023 — PÅ ÅPEN GATE: To personer ble skutt i Oslo sentrum natt til søndag. Skytingen skal ha startet på en pub og flyttet seg ut på åpen gate.

POLITIHUSET I OSLO (TV 2): Begge de mennene som har vært etterlyst etter skytingen i Oslo, er pågrepet. De ble pågrepet i Milano i Italia fredag morgen.

Mann i 20-årene skutt og drept i Oslo – to pågrepet – Dagsavisen

Mann i 20-årene skutt og drept i Oslo – to pågrepet – Dagsavisen

27. nov. 2022 — Politipatruljer ved stedet der en ung mann ble skutt og drept på Grønland i Oslo tidlig søndag morgen. (Foto: Javad Parsa/NTB).

En mann i slutten av 20-årene ble skutt og drept ved Vaterlands bro på Grønland natt til søndag. To personer er pågrepet, og politiet tror det var et kriminelt oppgjør.

Skyting i Oslo – to skadd – Dagbladet

Skyting i Oslo – to skadd

15. jan. 2023 — To menn i 30- og 40-åra er skadd etter å ha blitt skutt ved Nationaltheatret i Oslo i natt. – Det har vært skyting på åpen gate i Oslo.

To menn er sendt til sykehus etter skyting i Oslo natt til søndag. En person er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk.

To menn alvorlig skadd i skuddveksling i Oslo sentrum – fvn.no

To menn alvorlig skadd i skuddveksling i Oslo sentrum – fvn.no

14. jan. 2023 — To personer er skutt. Begge er kjørt til sykehus og ivaretas der. Det fremstår ikke som kritisk, forteller innsatsleder Magnus Strande til NTB.

To middelaldrende menn ble i natt alvorlig skadd i en skuddveksling i Oslo. Skuddene ble avfyrt på åpen gate i nærheten av Nationaltheatret.

To menn alvorlig skadd i skuddveksling i Oslo sentrum

To menn alvorlig skadd i skuddveksling i Oslo sentrum | ABC Nyheter

15. jan. 2023 — To middelaldrende menn ble i natt alvorlig skadd i en skuddveksling i Oslo. Skuddene ble avfyrt på åpen gate i nærheten av Nationaltheatret.

To middelaldrende menn ble i natt alvorlig skadd i en skuddveksling i Oslo. Skuddene ble avfyrt på åpen gate i nærheten av Nationaltheatret.

Keywords: to menn skutt i oslo