Tørkepapir biltema

Tørkeruller – Biltema.no

Elegant og stilren holder av rustfritt stål. Med praktisk støtte som holder …

Tørkerull, 100 m – Biltema.no

Hamrons svenskproduserte tørkerull er like selvsagt som pipenøklene i garasjen. Rullen består av 500 meter tørkepapir med 30 cm bredde og passer utmerket i …

Sentermatet papirrull uten hylse. Passer til alle dispensere på markedet. Perfekt til lofri avtørking innen bil, båt, industri, kjøkken og hjem. Papiret har høy våtstyrke og rask absorpsjon. Næringsmiddelgodkjent. Laget av hvite, nye fibre.

Tørkerull, 300 m – Biltema.no

Hjem · Miljømerkede produkter · Husholdningsartikler · Tørkepapir … Biltema, Städduk 9-lag (71040). Biltema · Engangsvaskelapper av papir …

Sentermatet papirrull uten hylse. Passer i dispenser, men kan også brukes i rullholder. Perfekt for lofri avtørking og ved håndtering av næringsmidler. Papiret har høy våtstyrke og rask absorpsjon. Næringsmiddelgodkjent. Laget av hvite, nye fibre.

Tørkerull, 6-pakning – Biltema.no

Planen min enn så lenge er å kjøpe muggfjerner fra Biltema (Muggfjerner – Biltema.no), spraye på og gnikke det vekk med tørkepapir.

Tørkerull, 6-pakning

Tørkerull, 825 m – Biltema.no

Papirrull med hylse som passer i rullholder. Tilpasset for rask og effektiv absorpsjon av olje og fett, for eksempel ved arbeid i verksted eller garasje. Laget av 1-lags beige resirkulert fiber.

Kjøkkenrullholder – Biltema.no

Kjøkkenrullholder

Tørkerull | 500 m papir | HAMRON – Jula

Tørkerull | 500 m papir | HAMRON | Jula

Svenskprodusert tørkepapir som passer til papirholderen 353-053.

Engangsvaskelapper av papir – Svanemerket

Engangsvaskelapper av papir – Svanemerket

Mugg – Bilpleie – Skodaforum Norge

Hei. Oppdaget at det vokser muggsopp i reservehjulrommet mitt. Noen som har erfaring med fjerning av mugg? Planen min enn så lenge er å kjøpe muggfjerner fra Biltema (Muggfjerner – Biltema.no), spraye på og gnikke det vekk med tørkepapir.

Keywords: tørkepapir biltema