Vil du begynne å løpe?

Ganske mange nettbutikker tilbyr nå ulike leveringsmetoder. Noe av det mest moderne nå til dags er å sende til en pakkebutikk, fordi du da har full fleksibilitet til å hente de bestilte produktene akkurat når det passer deg. Dette er derfor usedvanlig lett tilgjengelig, og ofte den rimeligste formen for frakt.

Du bør også planlegge å få varene sendt til ditt bosted eller til når du er på jobb. Dette viser seg dessverre å være litt mer pepperaktig, men også veldig passende. Den lettest kjøpte typen levering er utvilsomt å hente produktene selv, men dette er betinget av at du bor i nærheten av nettforhandlerens beliggenhet.

Antallet leveringsdager er svært avgjørende forutsatt at du må bruke bestillingen om kort tid, så for det formålet er det selvsagt hensiktsmessig at vi sjekker estimert leveringstid for den aktuelle varen.

Flere internettselskaper lover 1-dags levering på mange av butikkens produkter, noe som krever at transaksjonen gjennomføres før et gitt tidspunkt, slik at de trygt kan få av de nye varene før de ansatte reiser hjem.

Enkelte internettforhandlere tilbyr gratis levering, men i de fleste tilfeller må du kjøpe for et nøyaktig beløp. Alternativt kan du bestemme deg for den rimeligste typen levering, som ofte – uansett om du er i nærheten av Hørsholm, Frederikshavn eller Jyllinge – er å få dem til å bringe pakken til et utleveringssted.

Noen e-forhandlere tilbyr portofri frakt

Det er nå uvanlig problemfritt for vanlige folk å sammenligne priser i ulike nettbutikker, og som følge av dette har flere nettforhandlere blitt presset til å tvinge salgspriser på spesielt deres beste i test-produkter – for gutter og jenter, og også for menn og kvinner – drastisk, og til og med noen ganger garantere gratis frakt.

Derfor kan det imidlertid være lønnsomt å se ulike e-butikker etter salg før du handler, slik at du garantert aksepterer den billigste prisen.

Man må imidlertid ikke undervurdere at dersom en e-handler tilbyr varer for salg for en salgspris som kan virke merkelig billig, så kan dette noen ganger være en indikasjon på et bedragersk internettselskap. Kjøp med betalingskort er imidlertid en del av en ordre som beskytter folk mot uoppriktige e-bedrifter.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobiltelefonen. Som et alternativ bør du velge en løsning fra f.eks. ViaBill, forutsatt at du ber om å slette prisen senere.

Før noen handler i en nettbutikk bør du sette deg inn i nettbutikkens vilkår og betingelser, men dette er vanligvis ikke superspennende.

Et alternativ kan derfor være å merke seg om nettbutikken er medlem av e-merket, som generelt sett er en erklæring om at nettbutikken forsvarer gjeldende danske regler, i tillegg til at internett butikken blir jevnlig kontrollert av eksperter som er godt kjent med lovverket. I tillegg gir det deg mulighet til å få hjelp dersom du støter på vanskeligheter i forbindelse med din handel.

I tillegg til dette anbefaler vi at kjøper tar hensyn til de mest vesentlige reguleringer som har betydning for bestillingen, som for eksempel hvilken byttepolicy butikken har. På grunn av dette er det også avgjørende at du når som helst lagrer kvitteringen, slik at du kan bevise kjøpet i fremtiden, uansett om du kjøper til mann eller kvinne.

Bestill hjemme til deg selv eller ut på jobb

Trustpilot gir deg usammenlignelige nyttige muligheter til å kartlegge en stor del av eksisterende kjøpers vurderinger, og på grunn av dette er det å foretrekke at du vurder nettbutikkens anmeldelser før du kjøper.

Facebook gir også flere ønskelige snarveier for å få innsikt i e-handelens kundefokus. I tillegg til det ser vi en rekke nettbutikker som gir kundene mulighet til å skrive en kritikk av bestillingsprosessen, som også må brukes for å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Dette nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har samarbeid med ulike internettbedrifter der vi annonserer bedriftenes produkter, og får provisjon dersom våre besøkende foretar en transaksjon.

Fakta om tilbud og virksomheter på nettet støttes ofte, men det gis ingen garantier mot regelverk implementert etter siste oppdatering av informasjonen som brukes.