Viltpose biltema

Viltsekk, 75 x 50 cm – Biltema.no

Hindrer søl i bilen ved transport av for eksempel vilt, fisk, skitne motordeler og lignende. Av polyester, med fire solide bærehåndtak av nylon.

Holder insekter og fluer borte fra viltet, men slipper inn luft. Slitesterkt grønt stoff som kan maskinvaskes i 40 °C. Posen har fire hull for opphenging. Størrelse M, egnet til hare og fugl.

Viltsekk, vanntett – Biltema.no

Holder insekter og fluer borte fra viltet, men slipper inn luft. Slitesterkt grønt stoff som kan maskinvaskes i 40 °C. Posen har fire hull for opphenging.

Hindrer søl i bilen ved transport av for eksempel vilt, fisk, skitne motordeler og lignende. Av polyester, med fire solide bærehåndtak av nylon. Vaskes i lunkent såpevann. Maks. belastning: 120 kg. Rulles sammen og låses med en reim. 

Viltsekk, 300 x 160 cm – Biltema.no

Svært praktisk måte å dra viltet ut av skogen på. 5 cm bredt belte med nylonløkke. Med karabinkrok slik at flere seler kan kobles sammen til et bra dralag.

Holder insekter og fluer borte fra viltet, men slipper inn luft. Slitesterkt grønt stoff som kan maskinvaskes i 40 °C. Posen har fire hull for opphenging. Størrelse XL, egnet til hjort og elg.

Drasele – Biltema.no

Vilnett og viltposer i bredt utvalg bra Brecom og Norma. Til elg, hjort, rådyr, fugl, hare, elgkalv, rein og småvilt. Se utvalget av viltnett og kjøp i vår …

Svært praktisk måte å dra viltet ut av skogen på. 5 cm bredt belte med nylonløkke. Med karabinkrok slik at flere seler kan kobles sammen til et bra dralag. Karabinkroken kan tas av dersom den sammenrullede selen skal være lydløs i lommen. Borrelås låser draselen til et svært kompakt format. Trekkvekt maks. 250 kg.

Viltposer – Elg, rådyr, hjort/rein, fugl/hare, småvilt – Felleskjøpet

Viltnett og viltposer – Elg, rådyr, hjort/rein, fugl/hare, småvilt | Felleskjøpet.no

1. aug. 2020 — Jeg mangler viltposer! … Til henging bruker jeg Biltema sekker. https://www.biltema.no/fritid/jakt/jaktverktoy/viltsekk-2000041595.

Vilnett og viltposer i bredt utvalg bra Brecom og Norma. Til elg, hjort, rådyr, fugl, hare, elgkalv, rein og småvilt. Se utvalget av viltnett og kjøp i vår nettbutikk.

Viltpose – Viltstell – Kammeret.no

Norma Viltpose Hjort/Rein Norma. Norma. Viltpose Hjort/Rein. price249,-. 1. Trespade Pølsestapper, Minni 3 Liter, Tre Spade Tre Spade. Tre Spade.

Hei. Det nærmer seg jakt og man må begynne å planlegge veien fra levende dyr til god mat i fryseren. Jeg mangler viltposer! Både til å pakke eks rein i sekk med, men aller mest pose rundt dyret når det henger til mørning. Ser det er mange varianter der ute og at de fleste er laget av nylon. Er ny…

Kjøp Grey Oak Viltpose Rådyr og Villsvin – Widforss.no

NeverLost Game BagViltpose for transport av dyr i bil. 524,-. 749,- … Norma Viltpose Hjort/ReinViltpose Hjort/Rein 140×250. 279,-.

Slakteutstyr – Jaktutstyr | Fjellsport.no

Viltnett – Skitt – Jakt

Viltnett

Se vårt utvalg av viltnett. Vi har lynrask levering til hele Norge – og åpent kjøp i 100 dager.

Keywords: viltpose biltema