Vindusfilm biltema

Vindusfilm – Biltema.no

Monteres for å minske innsyn og dempe sollys. Gir et stiligere utseende og bedre klima i bilen, Filmen tar bort 99 % av UV-strålene, noe som beskytter …

Frostet og rutete plastfilm som kan brukes som dekorasjon eller for å hindre innsyn. Plastfilmen har godt lysinnslipp, er enkel å montere, og den kan gjenbrukes siden den festes statisk til vindusruten. Bruksanvisning Bruk såpevann og vindusskrape ved montering. Klipp til ønsket størrelse. Puss vinduet slik at det er helt rent. Fukt vinduet med såpevann. Fjern beskyttelsesfilmen. Legg filmen på vinduet, og jevn den ut ved hjelp av en vindusskrape. Dra forsiktig for å fjerne luftbobler og overflødig vann.

Solfilm, 50 x 300 cm – Biltema.no

Gjenbrukbar solfilm med UV-beskyttelse som reduserer varmestrålingen. Beskytter mot sterkt sollys og innsyn. Enkel på påføre på alle typer glass.

Solfilm, 50 x 300 cm

Solfilm, 76 x 300 cm – Biltema.no

Varmeavvisende solfilm som reflekterer bort opptil 80 % av varmen fra solen og avviser skadelig UV-stråling. Holder bilen kjølig om sommeren og varm om …

Monteres for å minske innsyn og dempe sollys. Gir et stiligere utseende og bedre klima i bilen, Filmen tar bort 99 % av UV-strålene, noe som beskytter bilens interiør mot bleking og misfarging. I tillegg reflekterer den bort ca. 10 % av varmestrålingen. Leveres komplett med monteringsanvisning, gumminal og kniv. Filmen bidrar til å øke sikkerheten, fordi den holder sammen ruten i tilfelle innbrudd eller ulykke. Røykfarget film gir en diskret toning. Mørk reduserer innsyn, men beholder sikten ut. Supermørk passer dersom man ikke vil ha noe innsyn i det hele, f.eks. for arbeidskjøretøy der man oppbevarer verktøy m.m. Denne kan være vanskelig å se ut gjennom om kvelden.

Solbeskyttelsesfilm, blå – Biltema.no

Frostet vindusfilm som festes med vann. Glem vanskelige monteringer med lim – denne frostede vindusfilmen trenger bare at du sprayer litt vann på.

Solbeskyttelsesfilm, blå

Solfilm, varmeavvisende , 76 x 300 cm – Biltema.no

Vi har folie du enkelt kan legge på vinduene dine. Hindre innsyn og slipp inn lyset med vindusfolien. Gjør et godt kjøp nå!

Solfilm, varmeavvisende , 76 x 300 cm

Vindusfilm | Frostet | HARD HEAD – Jula

Vindusfilm | Frostet | HARD HEAD | Jula

Vindusfilmen kan brukes som innsynskjerming eller til dekorasjon. Enkel å ta bort og gjenbruke. Klippes til ønsket størrelse.

Frostet film som festes statisk uten lim. Kan flyttes uten å etterlate spor på vinduet.

Selvklebende vindusfolie – JYSK

Selvklebende vindusfolie | JYSK

Vi har folie du enkelt kan legge på vinduene dine. Hindre innsyn og slipp inn lyset med vindusfolien. Gjør et godt kjøp nå!

Vindusfilm og innsynsskjerming – Clas Ohlson

Vindusfilm og innsynsskjerming | Clas Ohlson

Keywords: vindusfilm biltema, vindusfolie biltema