Sommerkjoler

Handle de kommende sommerkjolene

Sommeren er på vei, og av den grunn kan man raskt bli fristet av de nye, vakre sommerkolleksjonene som allerede begynner å finne sin plass i butikkene. Å finne de perfekte sommerkjolene handler både om kjolens evne til å sitte lett og luftig rundt kroppen, samtidig som designen skal rope sommer. Det er spesielt i sommersesongen at hvite kjoler, lange kjoler, omslagskjoler samt blomstrete og fargerike kjoler kommer i spill. Vi kan derfor konkludere at solen og varmen ikke bare påvirker humøret vårt, det påvirker også klesvalget vårt. Vi vil derfor gjøre prosessen litt enklere for deg når du skal finne de perfekte sommerkjolene.

Først og fremst, hvor skal jeg lete?

Molly&My har samlet sine forslag til de perfekte sommerkjolene, slik at du enkelt kan finne den kjolen som faller i din smak. Finn det fine utvalget av sommerkjoler her. Utvalget er stort og består av merker som Y.A.S, CRAS, Pieces og mange flere. Det herlige store utvalget garanterer at det finnes kjoler for enhver smak.

Lange sommerkjoler gjør livet enklere

Lange kjoler er absolutt ideelle om sommeren og er et must i garderoben! Ikke bare er de super elegante, de er også praktiske og beskytter mot solens stråler på sterke UV-dager. Nå tenker du kanskje: “Er det ikke for varmt med lange kjoler om sommeren?” – Svaret er et enkelt nei. Det handler om å finne en lett og luftig kjole som sikrer sirkulasjon. Maxikjoler og midikjoler kan brukes både på dagen og styles mer formelt om kvelden med et par hæler eller sandaler. Gjør deg selv tjenesten å sjekke ut merker som Black Colour, Liberte, Noella og Karmamia.

Korte sommerkjoler er perfekte for de varme dagene

Klar for å få farge på beina eller vise frem de solbrune beina? Da er det definitivt korte kjoler du skal satse på. De korte kjolene er perfekte både på dagen og for de varme sommerkveldene. Om kvelden blir kald, kan du alltid kombinere kjolen med en strikket genser, noe som absolutt ikke senker antrekket. Blomstrete korte kjoler finner du hos RAVN RAVN. Ellers kan du ta en titt på Neo Noir, Valentin Studio og Gestuz.

Hvite sommerkjoler – For de perfekte sommerdagene

Man kan ikke gå galt med hvite kjoler om sommeren, og derfor, hvis du velger en hvit kjole, har du en sikker vinner år etter år. “Men bør jeg ikke ha litt farge på kroppen før jeg kler meg i hvitt?” – Det korte svaret er nei. Den hvite fargen kontrasterer mot andre farger, og derfor, hvis du ønsker en flott nyanse, vil en hvit kjole hjelpe deg med å se mer solbrun ut. Voila, perfekt og enkelt hele sommeren.